Tjänster

Vi är experter på det vi gör

Vi hjälper dig med mångt och mycket

Båtkapell

Vi syr alla typer av båtkapell till fritidsbåtar enligt mall, eller utför reparation vid behov. Finns det inte mallar till din modell så mallar vi Er båtkapell på plats. Vi kan då utgå från det gamla båtkapell om den sitter bra och göra de ändringar som Ni tänkt, t.ex. större fönster osv. Självklart gör vi även bågar för att få den form du önskar i rostfritt eller aluminium. Kapellväv vi använder kommer från erkända leverantörer som Sattler, Markilux, Sunbrella och Sandatex.

Båtdynor

Vi tillverkar nya dynor och ryggstöd i alla former och material efter önskemål. Om skummet är bra klär vi bara om dynorna efter önskan. Vi tittar efter mögel och annan skada innan vi klär om dynorna.


Vi utför även textilskyddsbehandling, då blir det lättare att få bort fläckar såsom vinspill, kaffe, och fettfläckar, när olyckan är framme.

Kapelltvätt

För att slippa dyra kostnader är det bra att vårda kapellen. Vi rekommenderar våra kunder att tvätta bort smuts och mögel var 2:a till 4:e år. Låt oss ta hand om ditt kapell och lämna in den för tvätt och impregnering. Vi gör även en översyn på sömmar och förstärker sömmar vid behov..

Reparation

Låt oss ge er ett kostnadsförslag på reparation för det gamla kapellet. Vi utför all sort av lagning av dina båtdynor eller möbler. Vänligen kontakta oss för att boka en tid för besök så kan vi hjälpa dig på vår verkstad.

Mattvätt

CK Tvätt- och Syservice AB sköter din matta professionell och med omsorg. Vår personal har lång erfarenhet när det gäller tvätt av ryamattor, Kasthallmattor, ullmattor och orientmattor etc.

Husbil

För husbil reparerar eller tillverkar vi nya dynor och madrasser. Vi gör nya mallar på plats och lyssnar på vad kunden har för önskan för ny design och dylikt. Vi utför även rengöring av husbilstält som vi rekommenderar bör göras vartannat år.

Vi hjälper med mångt och mycket

Skicka din förfgan

För att vi ska kunna hjälpa dig ber vi dig skriva in ditt namn och telefonnummer för att kontakta dig.

 
 
 

Snabb service

  • Vi befinner oss nära dig
  • Kreativa lösningar
  • Kostnadsfri rådgivning

Nöjda kunder

“Jag rekommenderar starkt! Vänlig personal, snabb service och bra utfört jobb”


Anders Johansson

Skriv till oss

info@ckkapell.se

073-7777919


 CK Tvätt och Syservice AB

 Tagenevägen 14B

  422 59 Hising Backa

  Göteborg

073-7777919