Mattvätt och Kapelltvätt i Göteborg

Tillverkning av nya Båtdynor Göteborg

Båtdynor för både insidan och utsidan

Vi erbjuder tillverkning av båtdynor, vi anpassar form och utformning utefter kundens behov och erbjuder helt nya dynor med nytt skum och ny klädsel. 

Vi skräddarsyr dina båtdynor både på insidan och utsidan och vi erbjuda lagning på dina befintliga dynor. Tycker du att skummet är i gott skick men tyget behöver bytas så ordnar vi det. 

Vi tittar efter mögel och annan skada innan vi klär om dynorna.

Båtdynor Göteborg

Måttbeställda båtdynor

Vi använder oss av dina gamla dynor för att tillverka dom nya. Vi kan även malla på din båt för att få med vinklar och fasningar. 

Fråga oss om idéer till att förändra former och funktion på båtdynorna för att passa särskilda behov. 

Du väljer tygkvalitet, knappar och diverse detaljer. Vi håller en hög och  enkel perfektion i all vår tillverkning, produktion samt material. Vi tar varje tillfälle med omsorg och noggrannhet för att lyckas med att hålla en konstant hög nivå av tillverkning. 

Om du vill ha båtdynor i toppskick utan skador eller fläckar så är CK tvätt ett miljövänligt, prisvärt och hållbart alternativ i Göteborg.

Tyg kommer från erkända leverantörer som Nevotex, Bogesunds.

För dig som inte har tid!

Vi tar gärna hand om hela ansvaret av båtdynorna på din båt

Skapa dina drömbåtsdynor i Göteborg. Nya eller omklädnad med CK Kapell

Nya dynor och klädslar till båten erbjuder ett stort sortiment av båtdynor och båtmadrasser av hög kvalitet för olika båtmodeller, både segelbåtar och motorbåtar. Med skräddarsydda lösningar och madrasser av kallskum och resårmadrasser garanteras en komfortabel upplevelse i båtens sittbrunn eller salong.

Den marina miljön kan vara påfrestande för dynor och madrasser, men med kapellväv och rostfria detaljer kan man stöta bort smuts och fukt på ett effektivt sätt. Bäddmadrasser och båtdynor i Göteborg kan också kläs om med konstläder eller galon för lång hållbarhet och bäddkomfort många år framöver.

Tillverkning av nya båtdynor samt omklädning av gamla båtdynor är en viktig del av att förbättra komfort och utseende på din båt. På ckkapell erbjuds ett stort urval av typer av båtdynor för olika behov och för olika båtmodeller. Kundbesök gör att man kan skapa mallar för att skräddarsy dynor till båten efter önskemål och behov. Marin sömmar och material som polyestervadd och skumplast används för att säkerställa att dynan håller i 25-30 år.

Att klä om dynor och tillverka båtdynor gör stor skillnad för upplevelsen i båten. Stort urval av tyger som sunbrellas och svenska väverier används för att skapa vattenavstötande och slitstarka dynor för olika delar av båten som sittbrunnen, akterdäck och akterruff. Soffor, ryggstöd, ruff och kapell kan också kläs om för att ge båten ett nytt och fräscht utseende.

Kontakta oss för en offert

Skicka in din offertförfrågan idag så återkommer vi med pris så fort som möjligt ellerring oss på 073 7777919