Mattvätt och Kapelltvätt i Göteborg

Båtkapell Göteborg

Skräddarsytt Båtkapell Göteborg

Båtkapell Göteborg erbjuder skräddarsydda båtkapell helt anpassade efter just din båt. För bästa resultat och passform måttar vi din båt för att du skall få färdigt passande kapell vid leverans.

Vi tillverkar kapell för motorbåten, finns det inte mallar till din modell så mallar vi er båtkapell på plats. 

Vi kan då utgå från det gamla båtkapell om den sitter bra och göra de ändringar som ni tänkt, t.ex. Större fönster osv. 

Självklart gör vi även bågar för att få den form du önskar i rostfritt eller aluminium bågar. I det flest fall används MarliluxSunbrella och Sandatex  vilka är tre av de bästa materialen på marknaden.

Båtkapell Göteborg

Hos oss får ni kapellet helt färdigt, monterat och klart

Vi på CK kapell skräddarsyr alla våra båtkapell, och varje båt är unik och vi arbetar från varje båts egenskaper och förutsättningar.

Hela processen gås igenom grundligt på ett traditionellt sätt (från kund och båt möte till det att kapellet sitter klar på din båt.

Vill du ha ett effektivt men enkelt alternativ för att skydda båten från smuts och regn och snabbt att montera? Då hamnkapell något för dig! Ett hamnkapell är ett effektivt kapell som skyddar båten när den ligger i hamn genom att avvisa smuts och vatten.

Många extra fördelar!

Båtkapell och båtdynor - Tvätt, Impregnering och Specialanpassningar för Din Båt

Underhåll dina båtdynor och ditt kapell regelbundet för att förlänga deras livslängd.

Genom att hålla dem rena och skyddade från väder och vind kan du undvika slitage och skador. Se till att formsydda dynor och kapell är ordentligt sydda med stark tråd och att eventuella skador åtgärdas så fort som möjligt för att garantera en mer långvarig användning för kunden.

Vi erbjuder skräddarsydda Båtkapell till våra kunder. Varje kapell är formsytt för att passa perfekt på kundens båt. Vi använder högkvalitativ tråd och material för att säkerställa en slitstark produkt, och därmed försäkra att kapellet håller länge utan att behöva bytas ut eller repareras.

Tvätt & Impregnering av båtkapell och båtdynor hjälper båtägare att bibehålla sina båtar i toppskick. Genom att erbjuda nya dynor, båtkapell av högsta kvalitet, och reparera befintliga sömmar, skapar vi unika lösningar för båtinredning. Vårt brett sortiment av produkter, såsom bäddmadrasser och sprayhoods, passar naturligtvis även för nytillverkning eller laganing

CK Tvätt- och Syservice AB är en verksamhet som specialiserar sig på att reparera och impregnera båtkapell och båtdynor. Vi använder en naturligtvis vänlig väven och tråden formsydda produkter som bibehåller kundens båtutrustning i toppskick.

Skulle kapellet var i ett dåligt skick för reparation! Vårt kapellservice är här för att hjälpa dig med dina behov av båtkapell och dynor av högsta kvalitet. Med lång erfarenhet inom tillverkning av marintextil erbjuder vi väljer material och design för att skapa perfekt skydd för din båt.

Vårt team av skickliga hantverkare reparerar eller tillverkar nya sittbrunnskapell, sprayhood, och andra typer av båtkapell efter dina önskemål.

Vi kan också byta rutor och dragkedjor för att säkerställa att din båt är säker och skyddad mot väder och vind.

Med våra erfarenhet, levererar vi högkvalitativa tjänster för att säkerställa att din båt är i perfekt skick för många år framöver. Välkommen till kapellservice för alla dina båtreparation och designbehov.

Söker du ett Båtkapell Göteborg?

Vi tillverkar skräddarsydda kapell utefter din mått och önskemål!

Kontakta oss för en offert

Skicka in din offert förfrågan idag så återkommer vi med pris så fort som möjligt eller ring oss på 073 7777919