Mattvätt och Kapelltvätt i Göteborg

Kapelltvätt Göteborg

Behöver du hjälp med kapelltvätt Göteborg ?

CK TVÄTT O SYSERVICE AB har lång erfarenhet av kapelltvätt Göteborg, vi tvättar alla typer av kapell.

Genom att tvätta dina båtkapell hos CK tvätt så får båten ett renare och fräschare utseende.

Vid denna typ av tvätt är det viktigt att man ger tyget en anti mögelbehandling efter tvätten. Detta görs för att undvika att mikroorganismer får grepp i tygets fibrer och orsakar att dessa bryts ner. 

Detta förlänger alltså livslängden för ditt kapell ytterligare. Därefter ger vi tyget en impregnering så att det håller tätt mot regn och vattenstänk i alla väder.

Både kapellväv och sömmar utsätts till viss del av slitage. Även om sömmarna ser bra ut innan tvätt så kan dem slitas under tvätt, och kan behöva en översyn och kanske sys om. 

Vi utför både kapellreparation och kapelltvätt samt dynor och båtmattor så att alla mjuka inredningsdetaljer i din båt kan få den omvårdnad de behöver.

kapelltvätt Göteborg

Din expert kapelltvätt Göteborg

Kapelltvätt Göteborg skyddar effektivt mot väder och vind men inte utan att det blir smutsigt. 

För att bibehålla kapellets livslängd rekommenderar vi därför att du tvättar kapellet en gång per år. 

Ett rent och fint kapell höjer även din båts värde och ökar trivseln ombord.

Vi rekommendera att lämna in sitt båtkapell för tvätt på hösten så att kapellet är rent och underhållet när båten skall läggas i till våren ingen. För bästa hållbarhet bör kapellet förvaras torrt och inte sittandes kvar på båten. 

Läs mer om rekommendationer om kapellvård från Sunbrella.

Kapelltvätt

Kr 550 Kg
  • tvätt & impregnering

Segel

Kr 125 M2
  • Tvätt

Markiser

Kr 210 M2
  • Tvätt

Parasoller

Kr 210 M2
  • Tvätt

Skapa dina drömbåtsdynor i Göteborg. Nya eller omklädnad med CK Kapell

Nya dynor och klädslar till båten erbjuder ett stort sortiment av båtdynor och båtmadrasser av hög kvalitet för olika båtmodeller, både segelbåtar och motorbåtar. Med skräddarsydda lösningar och madrasser av kallskum och resårmadrasser garanteras en komfortabel upplevelse i båtens sittbrunn eller salong.

Den marina miljön kan vara påfrestande för dynor och madrasser, men med kapellväv och rostfria detaljer kan man stöta bort smuts och fukt på ett effektivt sätt. Bäddmadrasser och båtdynor i Göteborg kan också kläs om med konstläder eller galon för lång hållbarhet och bäddkomfort många år framöver.

Tillverkning av nya båtdynor samt omklädning av gamla båtdynor är en viktig del av att förbättra komfort och utseende på din båt. På ckkapell erbjuds ett stort urval av typer av båtdynor för olika behov och för olika båtmodeller. Kundbesök gör att man kan skapa mallar för att skräddarsy dynor till båten efter önskemål och behov. Marin sömmar och material som polyestervadd och skumplast används för att säkerställa att dynan håller i 25-30 år.

Att klä om dynor och tillverka båtdynor gör stor skillnad för upplevelsen i båten. Stort urval av tyger som sunbrellas och svenska väverier används för att skapa vattenavstötande och slitstarka dynor för olika delar av båten som sittbrunnen, akterdäck och akterruff. Soffor, ryggstöd, ruff och kapell kan också kläs om för att ge båten ett nytt och fräscht utseende. 

Vill du ha rena och nytvättade kapell till din båt?

Din specialist på kapelltvätt Göteborg

Kontakta oss för en offert

Skicka in din offert förfrågan idag så återkommer vi med pris så fort som möjligt eller ring oss på 073 7777919