Mattvätt och Kapelltvätt i Göteborg

Reparation

Kapell reparation

Reparation tjänster på CK tvätt. Vi utför tvättjänster, reparationer och ändringar av båtkapell av högsta kvalité. Väder och vind kan tära hårt på ditt båtkapell därför kan det från och till behöva lagas, då tyget och sömmarna utsätts för starka spänningar kan det uppstå revor eller att sömmar släpper. Nötning från stålställningen kan också göra att man behöver utföra förebyggande reparationer för att undvika att kapellet spricker upp.

Vänd dig till oss för att reparera ditt båtkapell. Vi ser till att laga revor, går över sömmar samt ordnar så att knappar och stroppar fungerar och passar in i Sunbrella ® tyget tack vare sitt syntetiska fiber och bidrar därmed inte mögelbildning.

 

Kapell reparation Göteborg

Vi utför all sort av lagning av dina båtdynor.

Vänd dig till oss för att reparera dina båtdynor. Vi på CK tvätt reparerar revor eller skrapmärken. Dessa repareras med olika metoder beroende på vilket material det är samt hur skadan ser ut.

Om du vill ha en båtinredning i toppskick utan skador eller fläckar så är CK tvätt ett miljövänligt, prisvärt och hållbart alternativ i Göteborg.

För husbil reparerar eller tillverkar vi nya dynor och madrasser. Vi gör nya mallar på plats och lyssnar på vad kunden har för önskan för ny design och dylikt. 

Vi utför även rengöring av husbilstält som vi rekommenderar bör göras vartannat år.

Skulle kapellet var i ett dåligt skick för reparation!

Vi erbjuda skräddarsydda Båtkapell

Kontakta oss för en offert

Skicka in din offertförfrågan idag så återkommer vi med pris så fort som möjligt eller ring oss på 073 7777919