Mattvätt och Kapelltvätt i Göteborg

Mattvätt Göteborg

Din expert på Mattvätt Göteborg med omnejd

Låt oss på Ck tvätt AB tar hand om din mattvätt. 

Din expert på mattvätt i Göteborg med omnejd är här för att hjälpa dig med alla typer av mattor. 

Vi rengör mattor på ett miljövänligt sätt. Vårt mål är att få dina mattor i gott skick, oavsett om de är äkta mattor, orientaliska eller handknutna mattor.

Vi tvättar alla sorters mattor konkurrerande priser och kostnadsfri upphämtning och avlämning i Göteborg!

 Så här går till!

  • Mattan skakas ur
  • Förbehandling av fläckar 
  • Mattan tvättas djupgående
  • sköljning och centrifugering
  • Mattorna torkas i torkrum
  • Mattan klar för paketering och leverans. 
Mattvätt Göteborg

Vi tar hand om regelbunden mattvätt av stora och små mattor i olika material i Göteborg. Det är av stor vikt att ha kunskap om rätt tekniker för att undvika skador på mattorna.
En ren och välskött matta kan förvandla ett rum och ge ett trevligt intryck för besökare och personal.
För att bibehålla mattornas fräschör och hållbarhet är det nödvändigt att tvätta dem regelbundet. 

Detta är inte bara effektivt för att avlägsna smuts och damm, utan bidrar även till att minska allergiriskerna.

 

Vi tvättar alla sorters mattor i Göteborg med omnejd.

Professionell Mattvätt Göteborg

CK TVÄTT AB  Tar hand all typ av mattor och erbjuder bästa tänkbara utförda arbete med dina mattor. När du lämnar matta till oss kan du vara säker på att den är i erfarna händer och du alltid räkna med mattvätt utförd med bästa kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

Pris på mattvätt.

vanliga frågor och svar för mattvätt i Göteborg

Att rengöra sina mattor regelbundet är viktigt för att undvika missfärgningar och slitage. Genom en professionell mattvätt i Göteborg av högsta kvalitet kan man ta hand om sina entrémattor och heltäckningsmattor. Det är rekommenderat att tvätta sina mattor minst en gång per år för att behålla deras skönhet och förlänga livslängden.

Mattvätt utförs av CK KAPELL tvätteri i Göteborg,  Kungsbacka, Mölndal, Kungälv och Partille med omnejd. En professionell mattvätt med rätt rengöringsmedel och mattvättmaskin ger bästa resultat till ett bra pris. Ta hand om din matta och låt den genomgå en mattvätt av högsta kvalitet i hela Göteborg.

Textila mattor behöver rengöring regelbundet för att undvika att de blir smutsiga och slitna. Om din matta blir smutsig kan du antingen rengöra den själv med ett blekmedel eller låta en professionell rengöringsfirma ta hand om det.

En rengöring av mattor kan kosta extra, men det är värt det för att mattan ska hålla länge och se fin ut. Genom att suga upp smutsen regelbundet och använda rätt rengöringsmedel kan du förlänga livslängden på din matta och undvika att den blir fläckig.

Din expert på mattvätt i Göteborg med omnejd är här för att hjälpa dig med alla typer av mattor. Vi rengör och hyr ut mattor och heltäckningsmattor på ett miljövänligt sätt. Vårt mål är att få dina mattor i gott skick, oavsett om de är äkta mattor, orientaliska eller handknutna mattor.

Vi använder alltid skonsamma metoder för att tvätta mattor och textiltvätt för att säkerställa att dina mattor rengörs ordentligt. Vår mattrengöring inkluderar regelbunden dammsugning och fläckbehandling för att hålla dina mattor i bästa skick.Våra mattvätt pris inkluderar en regelbunden tvättinrättning där vi också erbjuder flesta mattor och många olika material. Med oss slipper du vänta länge på att din smutsiga matta ska rengöras – vi tar bort fläcken och ger dig en individuellt skräddarsydda rengöringslösning.

Kontakta oss idag för att få din matta kemtvätta och behandlad på ett skonsamt och effektivt sätt. Vi är stolta över att erbjuda våra tjänster till kunder i Västsverige och ser fram emot att hjälpa dig med alla dina mattvätten behov.

Du bokar - vi hämtar och levererar tillbaka!

Boka din mattvätt hos oss!

Kontakta oss för en offert

Prisvärd kemtvätt för mattor

Skicka in din offertförfrågan idag så återkommer vi med pris så fort som möjligt eller ring oss på 073 7777919

Dörr till dörr

Du bokar! vi hämtar och levererar tillbaka!